Träningsläger på Teneriffa

På Lördag åker jag och några till ifrån landslaget ner till Teneriffa på träningsläger i 10 dagar. Vi kommer åka till en ny och mycket bra träningsanläggning, där vi kommer jobba mycket på konditionen men även tekniken i vattnet.

Vi kommer bli undervattens filmade för att sedan enklare gå igenom teknik justeringarna.

Om det finns . . . → Läs mer: Träningsläger på Teneriffa

Träningsläger i Jönköping

Nu har jag precis kommit hem från ett träningsläger med landslaget i Jönköping. Vi kom dit på torsdag eftermiddag och det det hela började med att vi såg hockey matchen HV71 mot Timrå. Som tur var vann HV tillslut.

Sen körde vi första passet på fredags morgon och det började bra med att jag låg . . . → Läs mer: Träningsläger i Jönköping

Medaljer

Helgens medalj skörd på Malmö Open.

 

Det blev fyra medaljer på distanserna 50,100 och 200 frisim men även på 50 bröstsim.

 

 

Dag 2

Idag har också varit en bra dag, inga svenska rekord men jag ligger nära så jag är nöjd! Idag var det bara korta distanser, jag har simmat 50m fjäril och 50m fritt!

Nu bär det snart av mot Halmstad igen och vila resten av dagen!

Dag 1

Nu är tävlingsdag nr 1 avslutad här i Malmö. Jag är nöjd med mina resultat! På frisims distanserna har jag legat nära mina personliga svenska rekord, men på 50 bröst blev det ett nytt svenskt rekord med ca 30 hundradelar och på 100 m medley blev det nytt svenskt rekord och inofficiellt världs rekord. Tyvärr . . . → Läs mer: Dag 1

Malmö Open

Har precis kört ett ordentligt insim här i Malmö! Det känns bra i kroppen, ska bli kul att se hur jag ligger till. Börjar med att simma 100 m fritt och 100 m medly nu på förmiddagen och sen i eftermiddag är det 50 m bröst och 200 m fritt!

Vi hörs mer sen, nu . . . → Läs mer: Malmö Open

Formen börjar komma tillbaka

Jag har nu tränat ett antal veckor efter min skada och ja börjar nu hitta tillbaka till min gamla form. Det är fortfarande långt kvar men ja känner att jag börjar komma tillbaka. Detta ger mig mer motivation och det blir mycket roligare att träna, när man märker resultatet.

 

Nu till helgen ska jag . . . → Läs mer: Formen börjar komma tillbaka