Tack till er!

Jag vill rikta ett stort tack till alla som stöttat mig under spelen och de fyra åren inför Paralympics. Det har betytt mycket för mig att se hur många det är som engagerar sig och är intresserade av mitt tävlande.

Jag vill även rikta ett stort tack till alla mina sponsorer, utan er så hade . . . → Läs mer: Tack till er!

200 frisim

200m frisim är en av mina favorit distanser och jag visste att det skulle finnas chans till medalj om jag kunde sänka mina personliga och svenska rekord ned mot 3.01.00

I försöken kändes loppet jätte bra. Jag simmade riktigt bra tekniskt och gled fram genom vattnet. Detta lovade gott inför finalen.

Men jag visste . . . → Läs mer: 200 frisim

100m frisim

Igår simmade jag 100m frisim. Jag visste att det skulle bli svårt att ta sig till final, så jag var tvungen att göra ett bra lopp redan på morgonen. Tiden jag simmade in på var bra och jag tog mig till final på sjätte bästa tid 1.29.11 Men jag var ändå inte helt nöjd med . . . → Läs mer: 100m frisim

En fjärde plats

Igår simmade jag finalen på 150m medley. Jag hade tredje bästa tid och mina konkurrenter hade simmat på sina pers. Så jag tänkte inför loppet att jag måste simma minst lika bra, kanske lite bättre för att ta en medalj. Men så var det inte.

När loppet startade så visste jag att de andra . . . → Läs mer: En fjärde plats

Final ikväll 150m Medley!

Christoffer kvalificerade sig nyss till kvällens final i 150m medley med den tredje bästa tiden. Medaljchans för Christoffer!

Resultatlistan finns här:

Finalen går ikväll kl 21.01 svensk tid och sänds direkt i SVT Play. Följ denna länk.

 

Medley 2 september

Imorgon ska jag simma 150m medley. Jag siktar först och främst med att ta mig till final. Men väl i finalen kan allting hända.