Radioreklam

I fredags åkte jag upp till Karlstad för att spela in en radioreklam inför Abrahamsdagen den 4 November i Stockholm. Reklamen kommer att sändas från och med den 24 oktober i alla MTG:s radiokanaler, ska försöka lägga in en länk här när den har kommit ut. Abrahamsdagen är förövrigt en prova på dag för barn och ungdomar med funktionsnedsättning, där man då får prova på olika idrotter. Även jag kommer att vara där och delta den 4 november, b.la. med lite utfrågning o.s.v.

 

Jag fortsätter min träning på land, då jag fortfarande inte får vara i vattnet än på ett tag. Idag blev det ett cykelpass på 2 timmar.

Protesträningen börjar kännas bättre och bättre nu igen efter operationen. Är igång och tränar lite varje dag och ökar belastningen successivt. På torsdag ska jag upp till Göteborg för att finjustera inställningarna av proteserna och träna lite med dem, var ett bra tagsen nu.

 

 

Comments are closed.