Tillbaka igen!

Kom precis hem från ett träningspass med Stefan min tränare. Känns skönt att vara igång igen!

 

Den 19 december fick jag besked från läkaren att bakterierna i benet var borta och att jag fick börja simma igen. Jag började min träning ganska lugnt, för att grundligt bygga upp min kondition och komma tillbaka i rätt teknik. Det var ganska tungt de första passen men jag kände att konditionen kom tillbaka ganska fort. Nu det senaste har jag kört på lite hårdare och börjar känna att det går bättre och bättre.

 

Nu i helgen ska jag till Karlstad på Frösunda dagarna. Det blir mycket kost föreläsningar och även jag, ska köra en kort variant av min föreläsning. Det blir också något pass i vattnet med landslags tränaren, vilket ska bli kul då det var ett bra tag sedan jag tränade med han nu på grund av min skada.

 

Annars tränar jag på inför Malmö Open som är i februari. Det blir min första tävling nu i år och efter skadan. Hoppas på att tiderna ska vara hyffsade redan tills dess.

 

Ha det så bra!

 

Ett tidigare fota av Tomas Karlsson från Borås tidning

Comments are closed.