Fullt upp!

Jag får be om ursäkt för dålig uppdatering här på bloggen. Har fullt upp med skolan och simningen nu. Har projektredovisning imorgon, vilket har varit väldigt tidskrävande nu det sista. I slutet av nästa vecka så har vi Utexpo som är det sista vi gör innan examen. På Utexpo ska vi ställa ut våra projekt som vi har jobbat med i ett år nu. Så har ni vägarna förbi Halmstad den 25-26 maj så är ni välkomna till Högskolan!

Självklart har jag även simtränat som vanligt. Förra veckan tränade jag med Milt, en av världens bästa simtränare som har varit tränare för Ian Thorpe. Vi körde mest teknik vilket var givande, han kom med många bra tips.

Förra helgen var jag på träningsläger i Jönköping, det var Frösunda som stod för det lägret. Riktigt bra blev det! Vi körde 4 pass totalt varav ett ordentligt syrepass.

Ha det gött så hörs vi snart igen!

Comments are closed.