Examen/ Uteträning/ Fotografering

Nu är examen avklarad vilket känns väldigt skönt! Vi blev nöjda med vårat examensprojekt och Utexpo gick fint. Nu återstår bara några kurser som jag ska läsa in nästa vår, i och med att jag gick ner på halvfart sista terminen för att hinna med träningen.

Nu har ute träningen kört igång. Simstadion öppnade förra måndagen så nu har jag tränat en del pass med Stefan där ute i 50m bassängen. Kul med lite variation, vi kommer nog dock att träna en del i simhallen i sommar ändå, men nu byter de vatten där så det kommer vara stängt i två veckor.

Har också kommit i kontakt med en personlig tränare som vill hjälpa mig att komplettera simträningen med gymträning, ska bli jätte kul att köra igång med honom!

Idag har jag varit och blivit fotad av en riktigt grym fotograf. Frösunda ville ha lite nya bilder till reklam och liknande. Det blev både bilder i vattnet och på land, ska bli kul att se resultatet. Kommer nog att komma upp några av de bilderna på hemsida snart med, så håll utkik:)

Har också en del föreläsningar inbokade framöver, och igår var jag i Lomma och föreläste för Permobil, så det är fullt upp:)

Comments are closed.