Paralympics uttagning

 

Idag offentliggjordes den svenska truppen till Paralympics.

Tyvärr är jag inte uttagen trotts att jag ligger fyra på värdsrankingen och har stora chanser att ta medalj under de Paralympiska spelen i London. Landslagstränaren Rolf Skoogh gav mig detta besked igår och sa att det var de värsta han varit med om under sina 30 år som landslagstränare.

Detta beror på platsbrist Sverige har endast blivit tilldelad fem platser inom simningen, trotts att vi har fler mycket bra simmare.

Men jag ger inte upp för detta utan fortsätter träna som om jag vore uttagen.

För det finns fortfarande en chans att jag kommer med, Sverige kan nämligen bli tilldelade wildcard eftersom jag ligger såpass högt upp på världsrankingen. Jag har precis pratat med Hans Sävström (Sportchef, Svenska Handikapp Idrotts Förbundet) och dem jobbar nu med att trycka på IPC (International Paralympic Committe) för att just jag ska få ett wildcard.

1 comment to Paralympics uttagning

  • Regina

    Du är en självklar simmare till Paralympics med dina goda medaljchanser. Tycker att berörda bör skärpa till sig som inte tog med dig i truppen. En skandal!
    Håller på dig i alla väder! Du är bäst!