Träningsläger i Stockholm

När jag fick beskedet att jag hade fått en plats till Paralympics, så var det bara att sätta sig på tåget upp till Stockholm för att ansluta till den övriga truppens träningsläger.

Men nu är jag på väg hem igen.

Träningslägret kändes bra och jag hade fint glid i vattnet. Jag är nu väldigt glad över att jag fortsatte min träning på samma sätt trotts att jag inte varit uttagen. Detta hjälper mig nu mycket i satsningen mot London.

Nu kommer det bli en veckas träning på hemmaplan i Halmstad innan jag åker på nästa läger i Jönköping. Och redan imorgon kommer jag och min tränare Stefan genomföra ett test lopp för att se hur formen ligger till.

1 comment to Träningsläger i Stockholm

  • Birgitta

    Vad kul att du blev uttagen.Önskar dej Lycka till.Det ska bli kul att följa dej under tävlingarna.

    Hälsningar från en som simmar i Arena badet i bland