100m frisim

Igår simmade jag 100m frisim.
Jag visste att det skulle bli svårt att ta sig till final, så jag var tvungen att göra ett bra lopp redan på morgonen. Tiden jag simmade in på var bra och jag tog mig till final på sjätte bästa tid 1.29.11 Men jag var ändå inte helt nöjd med mitt lopp. Mitt avslut på loppet hade inte blivit vad jag önskade.

Inför finalen kände jag mig väl förberedd och visste vad jag skulle göra annorlunda.

Finalloppet var mycket bättre än förmiddagens och jag simmade in på tiden 1.28.06 Det blev ett nytt svenskt och personligt rekord, men tyvärr räckte det bara till en sjätte plats.

Men nu laddar jag för 200frisim som är en av mina bästa distanser och den går nu på lördag den 8 september. Det är även min sista distans, så nu gäller det allt eller inget. Jag har inget att förlora utan kommer köra järnet så f år vi se vad det räcker till.

Comments are closed.