Science Park och ny protesfot xBalance

 

Det var ett tag sedan jag skev nu, men det beror på att större delen av min tid går åt till Science Park Halmstad. Där jag numera sitter och försöker starta upp en verksamhet kring Protes utveckling. Jag har massor av idéer på vad jag tycker borde finnas på marknaden, som hade underlättat mycket för protes användare.

Men just nu håller jag inte på med de idéerna utan med en protesfot som jag och en klasskompis utvecklade under vårt examensarbete till utvecklingsingenjörer. Jag har själv testat foten och tycker den är såpass bra att jag numera bara använder vår fot.

xBalance som protesfoten heter är den rörligaste på marknaden och den kan därmed anpassa sig bäst till olika underlag. Detta medför att jag får bättre balans och att jag kan gå i svårare terränger. Jag gillar den mycket och ja hoppas att många andra också kommer att gilla den.

Comments are closed.