Christoffer Lindhes Hjälte

Christoffer Lindhes hjälte är en fond som skapats i samarbete med Simplicity och Team Lindhes sponsorer.  Fonden skall stötta ungdomar som råkat ut för en olycka eller sjukdom och på grund av det fått sin livssituation förändrad. Men trotts denna stora förändring i livet så har dem inte gett upp utan kämpat sig tillbaka och därigenom bevisat det omöjliga. Att allting går, bara man kämpar och aldrig ger upp.

Genom Christoffer Lindhes Hjälte vill jag inspirera fler all fortsätta kämpa, jag vill även uppmuntra och uppmärksamma dem som redan kämpar.

Juryns motivering till Christoffer Lindhes Hjälte 2013-07-03

Felicia Grimmenhag var bara 17år när en bil i hög fart körde in i hennes moped. Felicia får mycket stora skador och på vägen till Akademiska sjukhuset i Uppsala så stannar hennes hjärta. Felicia överlever men förlorar båda benen i denna sommardag 2011.

Trotts denna stora omställning i livet så ger sig inte Felicia, hon har en dröm. Sedan hon var fyra år så har hon ridit och det tänker hon inte sluta med bara för olyckan. Felicia kämpar med att träna sig tillbaka och på mindre än tre månader efter olyckan så sitter hon i sadeln igen.

Felicia vägrar se hinder, hon ser möjligheter, eller som hon själv säger: En dörr har stängts men nya har öppnats.

Felicia inspirerar oss och många andra att fortsätta kämpa och aldrig ge sig. Därför är hon en mycket värdig vinnare av stipendiet Christoffer Lindhes Hjälte på 10 000kr.

Lindhe2_LR

Comments are closed.