Team Lindhe

Som medlem i Team Lindhe bidrar du med hälften av pengarna till min personliga satsning som elitsimmare mot Paralympics och den andra hälften går oavkortat till arbetet med fonden Christoffers Hjälte.

Du kan stötta Team Lindhe på flera olika sätt, dels som företag men även som privatperson. Oavsett på vilket sätt så har vi ett gemensamt mål – att stötta barn och ungdomar som behöver all stöttning de kan få på vägen tillbaka!

Min ambition är att verka som en förebild och inspirera ungdomar, att ingenting är omöjligt! På samma sätt som Cameron Clapp inspirerade mig att komma tillbaka efter min olycka.

Tack för ert stöd i mitt arbete och min satsning som elitsimmare.

Guldpartner Som Guldpartner med Christoffer Lindhe innebär ett engagemang i min satsning som elitsimmare och förebild för unga handikappade idrottare. Engagemanget kan bestå i både ekonomisk sponsring, men även med aktiviteter som indirekt bidrar till att stötta fonden Christoffers Hjälte. Mina Guldpartner har tillgång till mig personligen som föreläsare, vid kundaktiviteter eller i sitt företags profilering.


Guldmedlem
Genom din nivå som Guldmedlem stödjer du min satsning som elitsimmare och bidrar att snabbare kapitalisera upp fonden Christoffers Hjälte. Tillsammans når vi nya mål, både inom simningen och i arbete med Christoffers Hjälte. Hälften av kapitalet går oavkortat till Christoffers Hjälte.


Silvermedlem
Medlemskapet vänder sig till Dig som entreprenör och företagare som vill stödja min satsning och Christoffers Hjälte från 1.000kr och uppåt. Hälften av kapitalet går oavkortat till Christoffers Hjälte. 


Bronsmedlem Medlemskapet vänder sig till Dig som privatperson och företagare som endast vill stödja arbetet fonden Christoffers Hjälte med ett valfritt belopp. Hela kapitalet går oavkortat till Christoffers Hjälte.

 

Kontakta mig genom länken Kontakta mig så återkommer jag med mer information så snart som möjligt.